Soke Yamaue

Soke Yamaue

Soke Yamaue er født i 1946. Han har trænet forskellige japanske og kinesiske kampkunstarter. Han er grundlægger af og 10. dan i Nord Shaolin Kung Fu (en ny stil baseret på en nordlig Shaolin tradition) og Yamaue Ryu Aiki Jutsu.

Hans fars onkel er Takuma Hisa, en stormester i Daito Ryu Aiki Jujutsu, og en af de kun to, der fik Menkyo Kaiden af Sokaku Takeda. Sokaku Takeda er forfader til systemer som Daito Ryu Aiki Jujutsu, Aikido, Hapkido.

Soke Yamaue er af de få i verden, der kan bruge sin Ki til at angribe og kontrolere sin modstander. Han kan knock out'e en modstander uden at røre manden. Når han bruger Ki på en modstander, mister vedkommende kontrollen over sin krop. Man føler det, som om kroppen sover eller er lammet, indtil man bliver frigjort af andre.

Soke Yamaue er en meget kendt og respekteret mester i hele verdenen. I dag rejser han rundt for at undervise budo-folk over hele verdenen samt sikkerhedsfolk og politi i lande som Finland, Tyskland, Italien, Polen og Tjekkiet. Han er også buddistisk præst i Daikakuji Templet og tilser mange andre templer Kyoto, Japan.

Se Soke Yamaues hjemmeside for mere information.