Herlev Aiki Jutsu klub

Gassho gatame lås

I Herlev Aiki Jutsu klub undervises i Yamaue Ryu Aiki Jutsu, der er et kampkunstsystem grundlagt af Soke Yamaue, 10 dan. Det er et moderne komplet system grundlagt på basis af gamle traditioner inden for japanske kampsystemer og kinesisk shaolin kung fu og involverer både avancerede kaste-, låse- og kontrolteknikker kombineret med effektive slag og spark i en integreret helhed.

Herlev Aiki Jutsu klub er etableret af instruktørerne Bo Pedersen og Trung Vo Van, der har trænet og undervist i Yamaue Ryu Aiki Jutsu og Nord Shaolin Kung Fu i mange år direkte under Soke Yamaue. Herlev Aiki Jutsu klubben er direkte tilknyttet Soke Yamaue og er medlem af International Yamaue Ryu Aiki Jutsu Association, IBU (International Budo University) og SBA (Scandinavian Budo Association).

Vi træner i:

Se skolens og gymnastiksalens placering på Google Maps

Hvis du kunne tænke dig at træne Yamaue Ryu Aiki Jutsu, gerne vil have en prøvetime eller blot interesseret i flere oplysninger, så er du velkommen til at kontakte Bo eller Trung sensei for at høre nærmere. Tag en joggingdragt eller andet løstsiddende tøj med og få en uforpligtende prøvetime. Alle er velkomne.

Kontigent:

       14 - 18 år  75,00 kr/måned
Over 18 år 100,00 kr/måned